Ασκληπιακή-Θεραπευτική-Αρχαία-Ελληνική-Μάλαξη

Η Αρχαία Ελληνική Ασκληπιακή Μάλαξη (Χειροπλαστική) είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούσαν στην Ελλάδα πριν από χιλιάδες χρόνια στα αρχαία Ασκληπιεία και Αμφιαράεια.

Αυτή η αρχαία θεραπευτική μέθοδος, μεταδόθηκε από τον Κένταυρο Χείρωνα, τον ξακουστό εσωθεραπευτή του Πηλίου, τον Ύπατο Διδάσκαλο της θεραπευτικής. Ο Κένταυρος Χείρωνας συμβολίζει την δυϊστική υπόσταση του ανθρώπου, το φυσικό σώμα και την πνευματοψυχή και είναι αυτός που με τα χέρια του κεντάει την αύρα των ανθρώπων.

Το πρόγραμμα σπουδών συμπεριλαμβάνει την θεωρητική και πρακτική εφαρμογή της Αρχαίας Ελληνικής Ασκληπιακής Μάλαξης, της Μαγνητοθεραπείας, της Μετάγγισης Ενέργειας (μέθοδος Νικολάου Α. Μαργιωρή), της δύναμης της πίστης και της θέλησης.

Επί χιλιάδες χρόνια η μάλαξη θεράπευε μέσα στα Ασκληπιεία και στα Αμφιαράεια, στο Τροφώνειο Άντρο (Λιβαδειά) και στα τόσα άλλα θεραπευτικά κέντρα του Ελληνικού Αρχαίου Κόσμου.

Η μάλαξη ήταν και είναι το παν για τη χειροπλαστική καθώς προλαμβάνει κάθε αρρώστια. Η μάλαξη μαλακώνει κάθε κρυστάλλωση των υγρών και διαλύει τα περιττώματα που εγκλωβίζονται στους μυς, στα νεύρα και στα υπονευρίδια, στους τένοντες και στις κλειδώσεις και γενικότερα σε όλο το σώμα.

* * *

logo υπογραφήςΟμακοείο Γλυφάδας 

Σχολή Εσωτερισμού, Γιόγκα και Εναλλακτικής Θεραπευτικής
Μετσόβου 19 (προέκταση της οδού Ανθέων)
166 74, Άνω Γλυφάδα

Υπεύθυνη Ομακοείου Γλυφάδας: Ελένη Μαυράκη

Τηλ: 2109636234    Κιν: 6944252437

Email: eleni@omakoeioglyfadas.gr
Official Website
Facebook
Youtube
Google Plus