Ομακοείο Γλυφάδας
Πρόγραμμα Μαθημάτων 2018 – 2019

 

Βιωματικό Εργαστήρι Κρίγια ΓιόγκαΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ

Η Γιόγκα της Μακροβιότητας και της Αναγέννησης. Αρχέγονη Γιόγκα του ρυθμού και της ψυχοσωματικής υγείας, η οποία αποσκοπεί: ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ


Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη
› Πρωϊνό τμήμα: 10:30 π.μ. – 11:45 π.μ.
› Απογευματινό τμήμα: 18:30 μ.μ. – 19:45 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 01/10/2018

 

 

 

Λάο Τζου

Η ΤΕΧΝΗ  ΤΟΥ    ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Εισαγωγή στo Γνωθι σ΄Εαυτόν. Ο Διαλογισμός είναι μια απο τις ύψιστες ψυχικές διεργασίες στη μορφοποιημένη πλάση. Είναι η άνοδος της ψυχής σε εσωτερικά σημεία όπου επιτυγχάνεται η ταύτιση ή η συνάντηση του έξω και έσω Εαυτού. Εκεί όπου η εσωτερική υπόσταση αναλαμβάνει την καθοδήγηση του όλου Είναι μας. Ο Διαλογισμός είναι η μόνιμη μέθοδος λήψης γνώσης και σοφίας. Είναι πανάκεια η κάθε ασθένεια. Ο Διαλογισμός είναι απαραίτητο βοήθημα στην καθημερινή ζωή. Πρόκειται για μια προκαθορισμένη ανοδική πορεία κατάλληλη για την ψυχοσύνθεση κάθε ανθρώπου. Είναι η μέγιστη δωρεά των μεγάλων Διδασκάλων προς την Ανθρωπότητα. ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

› Κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα 20:00 μ.μ. – 21:30 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 01/10/2018

 

ΚΑΡΜΑ ΓΙΟΓΚΑ

Η γνώση του Κάρμα ήταν ανέκαθεν περιζήτητη από τον άνθρωπο διότι διδάσκει και θα διδάσκει πάντα την θέση της ανθρώπινης ψυχής μέσα στον λαβύρινθο της ζωής.

Η Ύλη συμπεριλαμβάνει Εισαγωγή, λεπτομερείς Αναλύσεις περί του Ατομικού Κάρμα, Φυλετικού Κάρμα και του Παγκόσμιου Κάρμα.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Κάρμα Γιόγκα ολοκληρώνεται σε 23 δίωρα μαθήματα.

› Κάθε 1η και 3η Παρασκευή του μήνα 18:30 μ.μ. – 20:30 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων Παρασκευή 05/10/2018

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΜΑ ΓΙΟΓΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ – Π.Κ.Ι. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Αρχέγονη επιστήμη, πακτωλός ιατρικής και θεραπευτικής γνώσης, που υπηρετεί τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Πρώτοι οι Κινέζοι γιατροί απέδωσαν με μεγάλη ακρίβεια την ύπαρξη ενός πλήρους δικτύου ενεργειακών διαδρομών-μεσημβρινών κατά μήκος του σώματος και επεσήμαναν ότι κάθε μορφή εκδήλωσης της ενέργειας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο το αποτέλεσμα της ουσιαστικής Αρχής που είναι η Δημιουργία του Σύμπαντος.

Η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική επιστήμη στηρίζεται στην αρμονία και ισορροπία του Υin-Υang και η σχετική διδακτική ύλη περιλαμβάνει ανάλυση της φιλοσοφίας της Αρχαίας Κινέζικης Ιατρικής, των μεθόδων διάγνωσης και διατροφής..

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Π.Κ.Ι. ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (Σιάτσου)

Η Shiatsu (δακτυλοπίεση) είναι η Ιαπωνική μέθοδος θεραπευτικής χωρίς φάρμακα που προήλθε από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική.

Αποσκοπεί στην αποκατάσταση της ροής της ενέργειας chi (τσι) μέσα στους μεσημβρινούς του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζει το σώμα από ενοχλήσεις και δυσάρεστα συμπτώματα με αποτέλεσμα την ψυχική και σωματική υγεία.

Χρησιμοποιεί τους μαστούς των δακτύλων αντί τις βελόνες του κλασικού βελονισμού. Θεραπεύει πάνω από 380 ασθένειες και ανακουφίζει το ανθρώπινο σώμα από πόνους και ενοχλήσεις με έναν πολύ ήπιο και ακίνδυνο τρόπο.

Ενοχλήσεις της σπονδυλικής στήλης (οσφυαλγίες, ισχιαλγίες κ.α.) αϋπνίες, προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, γαστρεντερικές ανωμαλίες, προβλήματα του αυχένα, πονοκέφαλοι, άγχος και πολλές άλλες δυσλειτουργίες αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία από τη μέθοδο αυτή.

ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ν.Α.Μ.
Στα μαθήματα Σιάτσου ο εκπαιδευόμενος-η  μαθαίνει να εφαρμόζει σε συνδυασμό με τη μέθοδο Σιάτσου, την αρχαία Ελληνική μάλαξη, την δαχτυλοκτύπηση και την μετάγγιση ενεργείας.

Το ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ν.Α.Μ εκτός από θεραπεία – ανακούφιση παρέχει βαθιά χαλάρωση, αναπλήρωση δυνάμεων και ψυχική γαλήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταχύρυθμο πρόγραμμα Σιάτσου ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

Ατμοϋγροποίηση

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ – ΑΤΜΟΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται πρακτικές από τα συστήματα της Ατμοϋγροποίησης καθώς και της Κουνταλίνι Γιόγκα, οι οποίες αποσκοπούν στην καύση του λίπους, στην σύσφιξη του Μυϊκού τόνου στην αποτοξίνωση και στην ενεργοποίηση των ΤΣΑΚΡΑΣ.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΓΙΟΓΚΑ  ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 

logo υπογραφήςΟμακοείο Γλυφάδας 

Σχολή Εσωτερισμού, Γιόγκα και Εναλλακτικής Θεραπευτικής
Μετσόβου 19 (προέκταση της οδού Ανθέων)
166 74, Άνω Γλυφάδα

Υπεύθυνη Ομακοείου Γλυφάδας: Ελένη Μαυράκη

Τηλ: 2109636234    Κιν: 6944252437

Email: eleni@omakoeioglyfadas.gr
Official Website
Facebook
Youtube
Google Plus