ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Π.Κ.Ι


Θεραπευτικές πρακτικές αγωγές Μεσημβρινοί και οργανικές Φάσεις

 

Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου μας, ακολουθούν οι επόμενες 5 φάσεις, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την αρτιότητα του θεραπευτή αφού από αυτήν (γνώση) προκείπτει η κατάλληλη Θεραπευτική αγωγή.

Image

Σεμινάριο Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής

Σάββατο 18/5/2019 11:00-16:00

 

Θέμα: Πρώτη φάση (Ουροδόχος κύστη-Λεπτό έντερο)

 


Η Ουροδοχος κύστη και το Λεπτό έντερο αποτελούν ένα ιδιότυπο ζευγάρι πολύ σημαντικό για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας.


Όταν οι ενέργειες yin και yang χάσουν την αρμονική συνεργασία τους, παρατηρούμε οργανικές αλλαγές και βλάβες όπως,επιτάχυνση του γήρατος και ποικίλες ασθένειες.

Η γνώση των βλαβών περιέχει 6 φάσεις. Η μελέτη των 6 φάσεων μας επιτρέπει να αναλύσουμε αυτά τα φαινόμενα(βλάβες κλπ)και να καταλάβουμε τις αντιδράσεις του οργανισμού μας.

Στο σεμινάριο θα εξηγήσουμε λεπτομερώς γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι Μεσημβρινών καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, αφού αποτελούν την πρώτη και πολύ σημαντική φάση από τις 6.....

Ο οργανισμος μας είναι ένας ολοκληρωμένος κόσμος με τάξη και κανόνες όσο περισσότερο κατανοούμε την φύση του τόσο πετυχαίνουμε την πολυπόθητη σε όλους Υγεία.Σας περιμένουμε ...

 

 

....Κόστος συμμετοχής 60 ευρω


Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα της σχολής