Ελένη Μαυράκη

Η Ελένη Μαυράκη γεννήθηκε στην Αθήνα και από νεαρή ηλικία αναζητούσε απαντήσεις στα ερωτήματα όπως «ποιο το νόημα της ύπαρξης», «ποιά η σχέση του ανθρώπου και του σύμπαντος»,


«τι είναι ο Θεός», κλπ…

 

Το Μάρτιο του 1990 συνάντησε τον Δάσκαλο και Μύστη Ν.Α. Μαργιωρή στο Ομακοείο της Αθήνας, γεγονός το οποίο σφράγισε και επηρέασε την μετέπειτα ζωή της.

Έκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία εκπαίδευσης στα γιόγκικα και φιλοσοφικά συστήματα που ανέδειξε ο Δάσκαλος Ν. Μαργιωρής. Κρίγια γιόγκα, Ράτζα και Κάρμα γιόγκα, Κουνταλίνι γιόγκα, 
Ατμό-υγροποίηση, Εναλλακτική Αφάρμακη Θεραπευτική και Φιλοσοφία.

 

Παράλληλα μελετά το σπάνιο συγγραφικό έργο του Δασκάλου της και εμβαθύνει στα ζητήματα του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής επιστήμης.

 

Το 1999 αναλαμβάνει την προετοιμασία και εκπαίδευση του νεοσύστατου τμήματος Κρίγια γιόγκα στο Ομακοείο Πειραιά.

 

Από το 2003 έως και σήμερα διδάσκει στο Ομακοείο της Αθήνας εναλλακτική θεραπευτική στους κλάδους, Σιάτσου, Κινέζικη Ιατρική, Διάγνωση, Αρχαία Ελληνική Μάλαξη, Δακτυλοκτύπηση κ.ά.

 

Από το 2005 έως και το 2008 παρέδωσε 36 διήμερα σεμινάρια γιόγκα και εσωτερικής φιλοσοφίας στο πολιτιστικό κέντρο Κ. Τιθορέας Παρνασσού.

 

Το 2006 συγκέντρωσε τον πρώτο πυρήνα μαθητών στη Γλυφάδα, που είναι και ο τόπος διαμονής της.

 

Ένα χρόνο αργότερα οργάνωσε το Ομακοείο Γλυφάδας στο οποίο εργάζεται έως και σήμερα, διδάσκοντας ομαδικά αλλά και ατομικά μαθήματα Γιόγκα, Εσωτερική Φιλοσοφία και Εναλλακτική Θεραπευτική.

...