ΑΡΘΡΑ

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΟΙΣΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ

Image

Το σεμινάριο Μυστικές ασκήσεις Ταοϊστών μοναχών για τη μακροζωία, εντάσσεται στο πλαίσιο της αρχαίας και πάντοτε σύγχρονης Κινέζικης Παραδόσεως. Κάθε αιώνα ένας Ταοϊστής Δάσκαλος αποκαλύπτει μυστικές γνώσεις που προάγουν την ανθρωπινή εξέλιξη!

Το σεμινάριο θα λειτουργήσει σαν εργαστήρι τεχνικών ασκήσεων αυτογνωσίας και αυτό-θεραπείας. Έχουμε επιλέξει με μεγάλη προσοχή να διδάξουμε τεχνικές των οποίων τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο να ξαναβρεί τον χαμένο του ύπνο, μια καλή πέψη, αντοχή ενάντια στο κρύο και στη ζέστη, χαρά, εσωτερική ειρήνη, διαίσθηση και άλλες αλλαγές όπως σεβασμό για όλα τα ανθρώπινα όντα δίχως διάκριση εθνικότητας, χρώματος και ιδεολογίας.

Παρόλο που οι μυστικές ασκήσεις των Ταοϊστών Μοναχών συνίστανται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να αλλάξει τον εαυτό του, ιδιαιτέρως τις συνιστούμε σε όσους ασκούν την Κινέζικη Ιατρική. Είναι βέβαιο ότι θα εκλεπτυνθεί σημαντικά το «Τσι» όλων των συμμετεχόντων έτσι ώστε να ευνοηθεί η σχέση με τον Εαυτό αλλά και με όλο το περιβάλλον γύρο μας.

Οι μυστικές ασκήσεις των Μοναχών αποτελούν μια απαραίτητη διαδικασία για όσους επιθυμούν να προοδεύσουν στους κόλπους μιας Ατραπού που εντάσσεται στη Συμπαντική πραγματικότητα.

Όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις τεχνικές που κάποτε ήταν προνόμιο μόνο των Μοναχών και αυτό γιατί η εξέλιξη της ανθρώπινης σκέψης και οι σημερινές κοινωνικές συνθήκες μας το επιτρέπουν δίχως να επηρεάζουν την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή μας.