Δακτυλοκτύπηση

Image

Είναι μια συμπληρωματική μέθοδος που ανακάλυψε ο Διδάσκαλος και Εσωθεραπευτής Νικόλαος Α. Μαργιωρής. Η δακτυλοκτύπηση είναι ο «χορός» των δακτύλων πάνω στο σώμα.

Προκαλεί θεραπευτικές δονήσεις, οι οποίες αναταράσσουν τα κύτταρα του οργανισμού και τα επαναφέρουν στην υγεία – αρμονία. Πρόκειται για τη «θεραπευτική του ρυθμού» που εξακοντίζεται από τα χέρια-δάκτυλα του συγκεκριμένου θεραπευτή στο σώμα του αρρώστου και μεταγγίζει νέες ζωηρές δονήσεις υγείας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιβλίο του Θεραπευτική με δίχως Φάρμακα – Χειροπλαστική
«….σιγά σιγά, η μέσα μου οδηγήτρια μουσική, έφτασε στα χέρια μου, στα δάκτυλά μου και μόνα τους πια, με το γνωστό παλιό ρυθμό, την εσώτερη μουσική συμφωνία, άγγιζαν τον άρρωστο με άλλο τρόπο, πότε χαϊδευτικά, πότε ισχυρά, πότε εφαπτόμενα, πότε γλυστρώντα, πότε γρήγορα, πότε πάρα πολύ γρήγορα και πότε αργοπορημένα και πιο αργοπορημένα. Μια μουσική συμφωνία ολόιδια όπως αυτή που έγραφα τα πρώτα μεταφυσικά βιβλία μου, ένα ποιητικό ξεχείλισμα του υποσυνειδήτου μου, χαρακτηρίζει και οδηγεί και κατευθύνει ανάλογα τα χειροδάκτυλά μουΔίχως αρμονία, δίχως ρυθμό οδηγό, δίχως συντροφιά με τη μεγάλη εσωτερική μας μουσική, η δακτυλοχτύπηση παραμένει μέτρια. Όταν όμως συνοδεύεται από τον εσωτερικό ρυθμό, ανάβει στα δάκτυλα η φλόγα και εξακοντίζονται ΚΡΟΥΝΟΙ εσωδυνάμεων, που διοχετεύονται μέσα στο σώμα, διαπερνώντας κάθε εμπόδιό του, όσο σκληρό ή αρνητικό και να είναι το εμπόδιο.»